Hej, idag var det tänkt att jag skulle åka till Solna för att fixa mina ögonbryn och sånt hos min syster. Fast det blev ändrade planer. Jag har varit sugen på en stor fet jävla pommes frites med sourcream dip i 3 dagar. Och idag (äntligen) gick jag och Hanna till Burger King och beställde det eventuellt den nya goda fanta smaken Garpe. Rekommenderas starkt om man är hungrig men har inte så mycket pengar, 35 kr blev allt hur som helst.

Imorgon börjar jag skolan, vi har vanliga lektioner. Fan ta det, för nu börjar jag 8.40 redan FÖRSTA dagen och det betyder att jag slutar 15.50 och jag har dom värsta lektionerna. Samt att jag har 3 JÄVLA lektioner innan lunch. Förlåt jag flippar ut. Men det är inte rättvist att påbörja första dagen sådär. Och nej nej vänta, jag har gympa också. Allvarligt, hade varit nöjdare om vi bara startat på måndag istället? Men nänä, imorgon ska man upp 06.00 också. Helvette =( nej nu ska jag testa Skyrim till Xbox 360 på brorsans TV, haha.


Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *