Modebloggar gör jag väl inte särskilt frekvent. Men nu har jag shoppat så mycket den senaste veckan att jag känner mig tvungen. Så hej hej kläder och bye bye pengar… Men vad ska jag göra när det är tokrea överallt och jag gör fynd vart än jag vänder mig?! Det vore nästan kriminellt att INTE handla då. Trots att jag egentligen är luspank. Och jag behövde förnya sommargarderoben. Faktiskt! 🙂 Och jag kan ju tillägga att alla dessa kläder bara kostade mig knappt 900 kronor (skorna borträknade).

Bild 1. Jag chockade mig själv med att köpa en KLÄNNING! Inte vanligt för att vara jag. Röd och fin solklänning från H&M för nästan inga pengar. Det röda temat fortsätter med en röd tröja från Gina Tricot, ännu billigare! Och så bidde det ett par Replay-skor. Inte billiga…
Bild 2. Ett par svarta trekvartsbyxor från Vila.

Svart hoodtröja/jacka från Carlings. Halva priset (fast det egentligen inte skulle vara det. Felmärkt… Tack för det!)

Dagens tokfynd på Way. En orange långärmad top och en svart volangkjol. Pris: 30 kr styck!

Ett par svarta shorts från Carlings, 30 % rabatt, och top från H&M, 50%.

1 kommentar

  1. Tilde Berglund

    Kul att du skrev detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *